euroleague-trophy.JPG
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ FINAL FOUR EUROLEAGUE ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

5 ΗΜΕΡΕΣ
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΝΗ ΧΩΡΑΣ – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ – ΒΛΑΧΕΡΝΑ +55€

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Κων/πολη. Άφιξη, παραλαβή από τους τοπικούς αντιπροσώπους και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Προαιρετικά ξενάγηση πόλης. Η γνωριμία μας με την πόλη ξεκινά. Mπαίνοντας από το Γεντικουλέ θα αντικρύσουμε τα Θεοδοσιανά τείχη, συνεχίζουμε με το Μπαλουκλί, το Ελληνικό νοσοκομείο, την Ζωοδόχο Πηγή, την Μονή της Χώρας, το τζαμί Μιχριμάχ (σημαίνει η ημέρα και η νύχτα και έχει το όνομα της μοναδικής κόρης του Σουλειμάν του μεγαλοπρεπή). Το υπέροχο αυτό τζαμί είναι χτισμένο στην θέση της Βυζαντινής εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου. Αμέσως μετά θα μεταφερθούμε στον λόφο του Πιερ Λοτί για να θαυμάσουμε την μοναδική θέας της Βασιλεύουσας και να πιούμε το τσάι μας ρεμβάζοντας από ψηλά Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την Παναγία των Βλαχερνών, την Βουλγάρικη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, την Μεγάλη του Γένους Σχολή και θα τελειώσουμε με επίσκεψη το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ – ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ –TOΠ KAΠI – ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ - ΤΣΑΡΣΙ +55€

Πρωινό και προαιρετικά ξεκινάμε την ημέρα μας με επίσκεψη στο Μπλε τζαμί, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο με την στήλη του Αυτοκράτορα Θεοδοσίου, Τα λουτρά του Ιουστινιανού, τον τρίποδα των Δελφών και την Αγία Σοφία. Συνεχίζουμε την επίσκεψη μας στο παλάτι Τοπ Καπί και το παλάτι του Ντολμαμπαχτσέ, ένα παλάτι του 19ου αιώνα σε ρυθμό μπαρόκ και ροκοκό, στις όχθες του Βόσπορου. Τελειώνουμε με επίσκεψη και χρόνο ελεύθερο για τις αγορές μας στην σκεπαστή αγορά ή αλλιώς το διάσημο Καπαλί Τσαρσί. Το απόγευμα μεταφορά στο γήπεδο για την παρακολούθηση των ημιτελικών. Μετά το τέλος των αγώνων επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΣΑ

Μετά το πρωινό προαιρετική αναχώρηση για την θάλασσα του Μαρμαρά με προορισμό τα Πριγκιπόνησσα. Πρώτος σταθμός η Χάλκη με το Ελληνικό Ορθόδοξο σχολείο. Αμέσως μετά επιβίβαση και επίσκεψη στην Πρίγκηπο όπου είναι το μεγαλύτερο και το πιο γνωστό νησί. Όσοι το θελήσουν μπορούν να κάνουν μια βόλτα και με άμαξα. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, καφετέριες όπου μπορείτε να κάτσετε και να απολαύσετε την θέα. Το απόγευμα επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Διανυκτέρευση. Για το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο με μουσική & χορούς της κοιλιάς.

4η ημέρα : KΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Μετά το πρωινό προαιρετικά αναχωρούμε προς την παραθαλάσσια ακτή του Βοσπόρου. Επιβίβαση στο πλοίο για μια καταπληκτική κρουαζιέρα στα στενά του Βοσπόρου. Μελαγχολικός, γκρίζος και συναισθηματικά φορτισμένος ο Βόσπορος σίγουρα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και ειδυλλιακά σημεία στον κόσμο. Ενώ απολαμβάνουμε την κρουαζιέρα μας ο χιλιοτραγουδισμένος Βόσπορος διασχίζεται από τα πιο απλοϊκά τα ψαροκάικα μέχρι τα πλέον πολυτελή κρουαζιερόπλοια, εμπορικά πλοία και γιωτ. Διασχίζοντας τον Κεράτιο κόλπο, την Γέφυρα του Γαλατά, και την μεγάλη γέφυρα που συνδέει την Ευρώπη με την Ασία θα θαυμάσουμε τα γυάλινα σπίτια, τα πολυτελή παλάτια και τα Οθωμανικά κάστρα . Θα μας συναρπάσει η θέα του Πύργου του Γαλατά, το Παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ, το οποίο θεωρείται το σημαντικότερο αρχιτεκτονικά Οθωμανικό Ανάκτορο, το Ciragan το οποίο σήμερα είναι το πιο ακριβό ξενοδοχείο της Τουρκίας το Κάστρο της Ρούμελης, τις κρεμαστές Γέφυρες και τον Πύργο του Λεονάρδου. Το απόγευμα αναχώρηση για την παρακολούθηση του τελικού.

5η ημέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και χρόνος στην διάθεσή σας για το συμπλήρωμα των τελευταίων αγορών σας ή για ένα ακόμη περίπατο στην Πόλη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΦΟΡΟΙ
3* Grand Ons 260€ 340€ PC / TK Αναμένονται 135
4*Feronia/Mid Town / Marmara 340€ 460€ PC / TK Αναμένονται 135
5* Grand Hyatt 440€ 680€ PC / TK Αναμένονται 135

Περιλαμβάνονται
Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Κωνσταντινούπολη – Αθήνα
Μετακινήσεις από αεροδρόμιο Κων/πολης-ξενοδοχείο-αεροδρόμιο Κων/πολης
4 νύχτες σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό σε μπουφέ.
Μεταφορές από και προς το γήπεδο για όλα τα παιχνίδια
Ελληνόφωνος συνοδός του γραφείου μας σε όλες τις μεταφορές σας .
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης .
Δεν περιλαμβάνονται :
Εισιτήρια αγώνων (Είναι εξασφαλισμένα +450€)
Φόροι αεροδρομίων